Rendszámfelismerő és olvasó program, My ALPNR

A számítógépes látásmódot maximálisan kihasználva fejlesztettük ki a járművek rendszámtábla felismerő rendszerért.

Rendszámfelismerő programunk két fő verziója érhető el egy liszensz szerződéssel, egy áráét.

Első főverziónkban, rendszámok kiolvasását követően, elmenti egy saját adatbázisba és a karaktereket képes átadni egy külső applikációnak is, mellyel vezérelhetünk bármit.

Ingyenes beállítási segítség: Kérem, küldje el számunkra a forrás videó vagy sztírm elérhetőségét, mi beállítjuk a rendszám felismerő és olvasó programot majd visszaküldjük Önnek a helyes beállításokat. e-mail: pergel@pergel.hu


Kérjen ajánlatot rendszámfelismerő rendszer telepítésére
Innen a próbaverzió letölthető


Második verzióban beépített cégadatbázis-kezelő található, ezen verziót kis és közepes cégeknek ajánljuk. Elsősorban ott segíthet a rendszámfelismerő és olvasó programunk, ahol nagy a járműforgalom és a behajtási engedélyek ellenőrzése manuálisan történik. A központi adatbázisnak köszönhetően, cégekre és járművekre lehet engedélyezni. A My ALPNR rendelkezik olyan funkcióval is, mely engedélyezett rendszámtábla detektálásakor meghív egy Ön által megadott programot, így sorompó, kapu vagy bármilyen más esemény elindítható. A program leginkább a lassú haladású járművekre fokuszál.

Kérjen ajánlatot rendszámfelismerő rendszer telepítésére
Innen a próbaverzió letölthető

Ha az Ön igényeinek nem felel meg a jelenlegi rendszámfelismerő programunk, igénye szerint létrehozunk egy programelágazást, kiegészítjük az Ön igényei szerint. Ha ennél is többet szeretne, esetleg saját fejlesztős csoporttal rendelkezik, úgy ajánljuk figyelmébe SDK készletünket.
Verzió elágazással kapcsolatos egyéb kérdését tegye fel nekünk!

Ha beállításokkal elakadna, vagy nem hoz megfelelő eredményt a megadott beállítás, keressen bátran, segítünk beállítani a programot díjmentesen.

Próbaverzió letöltése | Felhasznlói kézikönyv egy oldalonPróbaverzió letöltése | Felhasznlói kézikönyv egy oldalon

Bemutató videó: