Rendszámfelismerő és olvasó program / SDK

Rendszámfelismerő programunkat Lengyelországtól- Brazíliáig, sok helyen használják. Mivel ez egy keretrendszer és megtalálható benne az összes olyan tudás, ami a rendszámfelismeréshez szükséges, nagyon gyorsan integrálható a már meglévő kamerarendszerekhez, vagy beléptető sorompókhoz. A több féle demoból kiindulva pár sor hozzáadásával már komplett, hadra fogható alkalmazás készíthető vele. Ha Önnek nincs kapcsolata vagy környezete egy ilyen apróbb fejlesztéshez, bátran keressen miket. Vagy akár komplex feladatokkal is megbízhatja cégünket.

A számítógépes látásmódot maximálisan kihasználva fejlesztettük ki a járművek rendszámtábla felismerő rendszerért.

A rendszámfelismerő program fejlesztése során fő szempont volt, hogy újrahasznosítható legyen az eredmény. Éppen ezért a teljes program dinamikus könyvtárakba lett helyezve, így ezek más programnyelvekből is elérhetők.
Paraméterehetőség
A rendszámfelismerő SDK konfigurációs fájlon keresztül tanítható a világ bármely rendszámtáblatípusára
Sebesség
Videó input modul:
640x480 -as stream képből 60 ms körül végzi el a rendszámfelismerést, így közel valós 20-25fps-el lehet programozni.

Pontosság
A fejlesztő igényei alapján a programot lehet úgy paraméterezni, hogy a felismerési eredmény objektumon belül 100%-os legyen.
Döntés kérdése, hogy a kapott eredményeket csak összevetni szeretnénk-e egy meglévő adatbázissal vagy pedig új rekordként szeretnénk azokat felvenni.

Rendszámfelismerő SDK környezet

Dinamikus csatolású könyvtárakat használ (DLL) .
Fejlesztői környezet és demonstrációs program:
Embarcadero rad studio c++, Embarcadero rad studio Delphi, Delphi 7 vagy Visual Studio c++

Időkorlátos rendszámfelsimerő SDK, kipróbálásra innen letölthető
Fejlesztői környezet ára
50$ / fejlesztői licenc, más költség nincs.Alább pedig az evoluciós útvonalát láthatja a rendszámfelismerő fejlesztői környezetnek.