Fej, arc kitakarás vagy maszkolás program

Download demo version
A legtöbb országban törvény határozza meg a fényképpel, személyiségi jogokat érintő tartalmak tárolását. Alapkritérium, hogy arcképpel ellátott dokumentumokat csak meghatározott szervezetek tárolhatnak. A dokumentumok tárolása viszont lehetséges mindenki számára, ha képen található arc vagy arcok nem ismerhetők fel.

Programunk ennek az apró de sok bosszúságot okozó feladatnak a megoldására született.
A betöltött képeken automatikusan megkeresi a fejet/arcot ábrázoló területeket és azt választható, két féle módszerrel is képes kitakarni, mely lehet teljes kitakarás vagy homályosítás.
Hangsúlyt fektettünk az irodai használatra, egyszerűen fogd és dobd be módszerrel, 1-3 másodpercen belül elkészül a feldolgozott kép, melyet a meghatározott tároló mappába le is tesz.
De ha tallózásos módszert jobban szereti, akár egy vagy több filet is kiválaszthat vagy rekurzívan könyvtárat is adhat meg képi forrásnak.

A kevés beállításnak köszönhetően nem bonyolult a használat, egyedül a „fej objektum nagyság index” ad játékteret a túl nagy vagy túl kis arcok kezelésére. A gyári beállítás 14-es index az általános, ez a legtöbb mintára illeszkedik.

Kicsi, de értékes, az idő pénz: Már 3-4 arckitakarásos képszerkesztésnyi idő alatt megtérül a program ára, utána csak hasznot hoz...


Használata:
1 Válasszuk ki, hogy milyen eljárással történjenek a képen látható arcok eltakarása
2 Válasszuk ki hogy egy-egy file vagy könyvtár legyen a képek forrása
3 Adjuk meg, hogy a feldolgozott képeket hova gyűjtse a program. Ha a forrás és a célkönyvtár megegyezik akkor külön néven tárolja le a kitakart képeket.
3 Nyomjunk a képek feldolgozása gombra
Ha nem ismerné fel a képen látható arcot a program, a „Fej objektum méret index” változtatásával tudjuk a mintára illeszteni. Alapvetően a 14-16 index a legtöbb képre megfelel.

Használjuk a drag and drop-ot ha igazán kényelmesen szeretnénk használni a programot.
Egyszerűen csak húzzuk a képet megjelenítő felületbe és már indul is a feldolgozás.

Ha végeztünk egy adag képfeldolgozással, a „Clear Imagelist”-en keresztül tudunk új adagot

Ha Önnek olyan verzióra van szüksége, mely illeszkedik a már meglévő szoftveres környezetébe, integrálni szeretné, kérem, keressen a dinamikus könyvtárak lehetőségeivel kapcsolatban.
Download demo version

Download demo version

Head Blur and  Masking after before, cover


Download demo version

Download demo version