Általában az egyedi szoftverfejlesztésről


Cégünk elsősorban egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozik. Az egyedi szoftverfejlesztés egyik nagy előnye, hogy nem kell az adott feladatot egy meghatározott szoftver környezetre építeni, hanem az egyedi szoftver kerül úgy megírásra, hogy a meglévő problémát fel tudja oldani.
A szoftverfejlesztés az ügyfelek szemszögéből általában egy macera, szükséges rossznak is tekinthető, de ha a fejlesztési úton sikerül végigmenni, minden esetben a befektetett energia a sokszorosán megtérül.

Az általunk használt programnyelvek, mint C, C++, Delpi, PHP a fejlesztési időt felgyorsítják. Cégünknél olyan szakemberek dolgoznak, aki az évtizedek alatt olyan mennyiségű megoldandó fejlesztési problémával találkoztak, hogy egy adott szoftverfejlesztési igényt nagyon pontosan fel tudnak mérni, így Önt nem érheti meglepetés.

Egyedi fejlesztésű referencia munkáinkból jól látható, hogy az utóbbi 2 évben mely területeket érintettük:
Pénzügyirendszerek, Médiaszerver, videó szerver, Objektum és rendszámfelismerés, Linux, Web, Szolgáltatás

Piaci szegmensre is dolgozunk, melyekből a következő fejlesztéseinket tudjuk bemutatni:
MyNTFSDataRecover, MyImageDataRecover, MyFFVideoConverter, MyALPNR

Vállalatirányítási rendszerek


A vállalatirányítási rendszer feladata lenne, hogy egy cég gazdasági, termelési, logisztikai és értékesítési részét automatizálja. Nagyon sok jó vállalatirányítási rendszer létezik. Tapasztalatunk mégis azt mutatja a vállalatirányítási rendszerek területén, hogy az ügyfelek miután megismernek egy "dobozos" terméket, több kérdés vetődik fel, mint amennyi választ kapnának a fejlesztőktől. " Általában a kérdés mindig az, hogy jó-jó ez így rendben is lenne, de nekem szükségem van arra is, hogy…" ilyenkor jönnek a gyártóktól a kompromisszumos megoldások. Véleményünk szerint egy vállalatirányítási rendszerben, nem lehetnek kompromisszumok, mert az a vállalatirányítás minőségének a rovására megy. Mindezek mellett elmondható az is, hogy egy komolyabb vállalatirányítási rendszer licence díja felér egy magyar egyedi fejlesztésű szoftverével, melyben nincsenek kompromisszumok.

Pénzügyi, könyvelő, számlázó rendszer fejlesztés


Ma már fillérekért lehet beszerezni a piacon könyvelő rendszereket.
Ott ahol, egy kész vagy félkész ügyviteli rendszer van, lehetetlen kész pénzügyi rendszert találni, mely maradéktalanul integrálható lenne a jelenlegihez. Cégünk az általa fejlesztett pénzügyi modult, képes integrálni körülményes esetekben is. Mind ezek mellett több olyan funkciót is biztosít az általunk fejlesztett könyvelő, pénzügyi rendszer mely más hasonló rendszerekben nem találhatók meg.
Kérem tekintse meg rövid, vázlatos öszefoglalóját a Pénzügyi, könyvelő, számlázó rendszernek.

Megéri


Árajánlataink 90%-ka győztes!
Ügyfélkapcsolatunk kezdetekor az első feladatok egyike, hogy az ügyfél pontos képet kapjon az adott probléma megoldási lehetőségeiről. Szerencsés eset, hogy az informatikai területeken egy problémát többféle úton is meg lehet oldani, ami természetesen nagyban befolyásolja az árajánlattételt is. Eddigi tapasztalataink azt mutatják, aki felveszi velünk a kapcsolatot és komolyan gondolja a fejlesztést, annak minden alkalommal tudtunk megfelelő ajánlatot/alternatívát adni.

Cégünk az ügyfeleink rendelkezésére bocsátja a fejlesztési menedzsment felületünk betekintő részét, így Ön gyakorlatilag programsor szinten láthatja a költségeket, fejlődési ütemeket.

Ne feledje, egy kapcsolatfelvétel és egy beszélgetés nem kerül Önnek semmibe, nem célunk, hogy felesleges kiadásokba vigyük Önt, célunk, hogy a meglévő és jövőbeni ügyfeleinkkel hosszú évekig kiszámítható módon dolgozzunk együtt.